NXXT officiële hoofdsponsor Miss Teen of the Netherlands
10 maart 2022
Interview Yvana Soer | Miss Teen of Gelderland 2022
17 maart 2022
NXXT officiële hoofdsponsor Miss Teen of the Netherlands
10 maart 2022
Interview Yvana Soer | Miss Teen of Gelderland 2022
17 maart 2022

Interview Joënne de Wit | Miss Beauty of Utrecht 2022

Op zondag 27 februari werd Joënne de Wit gekroond als de gloednieuwe Miss Beauty of Utrecht 2022. Deze blonde schone wilden wij maar wat graag beter leren kennen, dus zaten meteen met haar aan tafel voor haar eerste interview als winnares! 

Joënne, gefeliciteerd! Stel je eens kort voor:
Mijn naam is Joënne de Wit, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Werkhoven. 2 jaar geleden ben ik gestopt met mijn studie om maar droom waar te gaan maken en te werken als nagelstyliste.

Wat was jouw reactie toen je hoorde dat jij dé nieuwe Miss Beauty of Utrecht bent?
Toen ik mijn naam hoorde op het podium was ik zo intens blij, omdat ik het niet had verwacht. Het gaf mij zo veel zelfvertrouwen om daar voor het publiek te staan met uiteindelijk de titel! Het heeft een paar dagen geduurd voordat het bezonken was!

Je gaat nu door naar Miss Beauty of the Netherlands. Wat wil je bereiken met jouw deelname? 

Mijn missie is dat iedereen zijn dromen mag waarmaken, zijn eigen doelen mag stellen en daardoor een gelukkig en leuk leven kan hebben. Ga voor wat jou gelukkig maakt en leef je mooiste leven. Ook wil ik aan mezelf gaan werken. Zelfverzekerder worden en dat uitstralen!

Wat is het ultieme geluksmomentje voor jou?
Als mensen om mij heen goed in zijn vel zitten, het zonnetje schijnt en ik zoveel mogelijk mensen blij kan maken met mooie nagels!

Wat staat er op jouw bucketlist?
Natuurlijk het winnen van Miss Beauty of the Netherlands en Miss Earth. Ook is het een droom van mij om een grote wereldreis te maken met alle mensen waar ik veel om geef!

Wij wensen Joënne heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @xjoenne

Foto: Longjoy Photography