Nederlandse Quishantely Leito wint titel Miss Teenager in Guatemala!
11 augustus 2019
Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands sponsored by Hairdreams groot succes
30 oktober 2019
Nederlandse Quishantely Leito wint titel Miss Teenager in Guatemala!
11 augustus 2019
Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands sponsored by Hairdreams groot succes
30 oktober 2019

Nikki Prein eindigt bij de 10 mooiste van de wereld!

Nederlandse Nikki Prein eindigt bij 10 mooiste van de wereld!

Onze Miss Beauty of the Netherlands 2019 Nikki Prein, eindigde zaterdagmiddag in de Filipijnen bij de 10 mooiste van de wereld. Met haar totale score behaalde zij de 5e plaats. De Nederlandse liet daarmee 87 missen uit andere landen achter zich! Wij vroegen Nikki naar haar ervaring in de Filipijnen en haar deelname aan Miss Earth 2019.

Het moment dat ik bekroont werd tot Miss Beauty of the Netherlands 2019 was echt onwerkelijk. De ochtend na de finale werd ik wakker en het enige wat ik kon doen was lachen. Al snel, een paar dagen na de finale moest ik gaan beginnen met voorbereiden voor het Internationale traject van Miss Earth. Training naar training. Toen was het eenmaal zo ver, 24 september stapte ik op het vliegtuig naar de Filipijnen. Vol zenuwen, maar ook vol enthousiasme. Eenmaal aangekomen in de Filipijnen werd ik onthaald als een echte queen. Alles werd voor mij gedaan en iedereen wilde op de foto. Wel een gekke gewaarwording zo ineens. Ik was er een week voordat het echte traject begon, om alvast te wennen, maar ook om al mensen te leren kennen en catwalk training te volgen. In de eerste week heb ik de missen uit USA, Puerto Rico, Canada en Australië leren kennen en hier heb ik ook gelijk een goede klik mee gekregen. Wij zaten tenslotte met z’n alle in de carousel mansion, de training die wij hebben gevolgd in de week voorafgaand aan Miss Earth. Ik spreek ze nu nog steeds iedere dag!

“Dit is een van de meest geweldige ervaringen die ik ooit heb mogen meemaken! Ik weet eigenlijk wel zeker dat dit de geweldigste ervaring is geweest. Een rollercoaster, daar kwam ik in terecht.”

Met bodyguards liepen wij op straat of stond ik te wachten op mijn Grab (taxi). En ineens sta je daar als Nederlands meisje tussen 4 grote politie mannen, dat voelde wel gaaf! Toen het traject eenmaal begon leerde ik alle andere meiden kennen. Wij waren verdeeld in 3 groepen, water, air en fire. Ik zat in de Fire groep samen met ongeveer 30 andere missen. Vier weken lang zijn wij geleefd en hebben wij geleefd. Dit is een van de meest geweldige ervaringen die ik ooit heb mogen meemaken! Ik weet eigenlijk wel zeker dat dit de geweldigste ervaring is geweest. Een rollercoaster, daar kwam ik in terecht.
Tijdens deze vier weken heb ik mooiste plekken mogen zien in de Filipijnen. Contact gehad met de mensen daar. Mogen zien hoe zij leven en meegenomen worden in hun leven. Mijn kennis mogen overbrengen aan jonge kinderen op scholen. Langs zieke kindjes gaan om ze op te peppen en een leuke, gezellige dag met ze te hebben. Ik heb mijn advocacy mogen vertellen voor steeds weer een groter publiek. Vriendschappen gesloten waar ik nu nog steeds contact mee heb. 85 meiden uit verschillende landen met verschillende culturen, maar wat een lieverds en wat was het gezellig! Zo kan ik nog uren doorgaan. Tussendoor waren er ook verschillende momenten waar we medailles konden winnen. Zo heb ik bij de bikini competition de bronzen medaille gewonnen! Ook ben ik verkozen tot Miss Misibis Bay en Miss Nicodemus! Verkozen worden tot zulke titels uit 85 meiden doet je toch wel goed zou ik je vertellen!
Het zijn momenten die je moet pakken en waar je echt moet stralen. Net als natuurlijk de kers op de taart. DE FINALE!! Wauw wat een show en wat een kippenvel heb ik gehad. Het moment waar je zo naartoe leeft met iedereen is dan aangebroken. Ik ben dankbaar en blij dat ik in de top 10 ben geëindigd en ik ben trots op wat ik heb bereikt! Natuurlijk had ik angst voordat ik ging, maar ik had er vooral ontzettend veel zin in. Iedere dag denk ik er nog wel aan terug. Aan hoe enorm gaaf dit is geweest, hoe veel ik heb geleerd en hoe erg ik als persoon ben gegroeid. Ik zou geen moment twijfelen als ik het allemaal nog een keer over zou mogen doen.