Prachtige finale Miss Beauty of Friesland!
19 maart 2018
Hairextensions by Chantal powered by Hairdreams is Hoofdsponsor van Miss Beauty of the Netherlands 2018
17 april 2018
Prachtige finale Miss Beauty of Friesland!
19 maart 2018
Hairextensions by Chantal powered by Hairdreams is Hoofdsponsor van Miss Beauty of the Netherlands 2018
17 april 2018

Prachtige finale Miss Beauty of Drenthe!

Zuidlaren  – Sanne Brilman uit Hoogeveen is gekroond tot Miss Teen of Drenthe 2018. In een bomvol theater in Zuidlaren is de 16-jarige Hoogeveense verkozen als mooiste van Drenthe in de leeftijdscategorie tot en met 18 jaar.

Welmoed Elise Visser uit Assen is zaterdagavond in theater De Kimme in Zuidlaren verkozen tot ‘Miss Beauty of Drenthe 2018’.

De titel ‘Miss Intercontinental of Drenthe’ was voor Eline Holtrop uit Emmen.

De missen eindigden na een weergaloze finale in galajurk als eerste en werden door de winnaressen van 2017 gekroond. Het was een spectaculaire showavond waarin de finalisten zich in verschillende rondes presenteerden aan jury en publiek.

___________________________________________________________________________

Door eventskills uit Groningen was een mooi podium met een goede lichtopstelling neergezet waarop de prachtige dames konden strijden voor de titels van 2018 in de Bikinironde, Galaronde en voorstelronde!

Na deze drie rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de 10 koppige jury.

De Subtitels werden uitgereikt. De titel van Miss Populairity is uitgereikt aan Lissa Sloot (Coevorden). De titel Miss PhotoFab Drenthe ging naar Julia Kimmel (Odoorn) en de titel Miss Media ging naar: Carmen Nienhuis uit Emmen.

Welmoed Visser is ook Miss Charity Drenthe geworden, zij heeft veel activiteiten georganiseerd voor de LINDA.Foundation. Zij haalde het meeste geld op voor de stichting en mag zich Miss Charity Drenthe noemen! In totaal werd er dik 2700 euro ingezameld door alle missen.

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijdens de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in september 2018!

Foto door Joris Brouwer Photography