Casting Miss Beauty of Zeeland 2018!
18 maart 2018
Prachtige finale Miss Beauty of Drenthe!
31 maart 2018
Casting Miss Beauty of Zeeland 2018!
18 maart 2018
Prachtige finale Miss Beauty of Drenthe!
31 maart 2018

Prachtige finale Miss Beauty of Friesland!

Afgelopen zondag 18 maart 2018 was de finale van Miss Beauty of Friesland. Dit vond plaats in het Fries Congrescentrum Drachten. Tijdens deze finale waren er maar liefst 35 dames die streden voor de titel van Miss Beauty of Friesland, Miss intercontinental en Miss Teen of Friesland.

Door eventskills uit Groningen was een mooi podium met een goede lichtopstelling neergezet waarop de prachtige konden strijden voor de titels van 2018 in de Bikinironde, Galaronde en voorstelronde!

 

Na deze drie rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de 8 koppige jury.

De Subtitels werden uitgereikt. De titel van Miss Populairity is uitgereikt aan Manon Veenstra (Heerenveen). De titel Miss PhotoFab Friesland ging naar Christine Stegenga (Sneek) en de titel Miss Noardewyn ging naar: Mercedes Post (Leeuwarden) en de Prijs van Foto van Keulen gingen naar: Margaretha de Jong (Jistrum) ook werd zij Miss Media.

Eléa de Gans is wederom Miss Charity Friesland geworden, zij heeft veel activiteiten georganiseerd voor de LINDA.Foundation. Zij haalde het meeste geld op voor de stichting en mag zich Miss Charity Friesland noemen! In totaal werd er dik 3800 euro ingezameld door alle missen.

 

Hoofdtitels 

Na een pauze was het tijd voor de uitslag. De miss Teen is de categorie voor meiden tussen de 15 en 18 jaar en Miss Beauty en Miss Intercontinental is voor 19 t/m 26 jaar.

Miss Teen of Friesland is Manon Veenstra, 17 jaar uit Heerenveen.

Tweede is Anna van der Geest (Makkum) en derde Christine Stegenga (Sneek).

Miss Beauty of Friesland is Margaretha de Jong, 20 jaar uit Jistrum . 

Tweede is Mercedes Post (Leeuwarden) en derde Sabina Harders (Opende)

Miss Intercontinental Friesland is geworden: Caroline Wouters, 21 jaar uit Leeuwarden

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijdens de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in september 2018! Zij gaan verschillende activiteiten doen, zoals: Bootcamp, trainingen, fotoshoots, finale week, enz.

 

Foto door MJFotografieHv