Finale Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021 één groot feest!
29 augustus 2021
Van Friesland naar Egypte
14 oktober 2021
Finale Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021 één groot feest!
29 augustus 2021
Van Friesland naar Egypte
14 oktober 2021

Ruim €100.000 opgehaald voor LINDA.Foundation!

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar zetten wij ons voor het derde jaar in voor LINDA.Foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven. De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Alle provincies en de landelijke finalisten hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor LINDA.Foundation. Zana Udo en Chanel Ebhulu werden beiden gekroond tot Miss Charity. Zij mochten, samen met de nieuwe winnaressen Anne, Saartje en Suzette, de cheque van €108.860,00 persoonlijk overhandigen aan Linda de Mol.

Het is bijzonder om te zien dat er al zo veel geld is opgehaald voor het goede doel ondanks de moeilijke tijd waarin wij ons nu bevinden. Wij willen dan ook onze dank en waardering uitspreken naar alle missen die zo hard hun best hebben gedaan. En natuurlijk ook aan iedereen die gedoneerd heeft, om zo vele gezinnen in armoede blij te maken.

Lieve missen, ontzettend bedankt! We zijn trots op jullie!