Ruim €100.000 opgehaald voor LINDA.Foundation!
29 augustus 2021
Suzette van der Pol behaalt top 20 bij Miss Intercontinental
30 oktober 2021
Ruim €100.000 opgehaald voor LINDA.Foundation!
29 augustus 2021
Suzette van der Pol behaalt top 20 bij Miss Intercontinental
30 oktober 2021

Van Friesland naar Egypte

Suzette van der Pol vertrekt vandaag om 16:30 vanaf Schiphol naar Egypte om Nederland te vertegenwoordigen bij de 49e editie van Miss Intercontinental. Ongeveer 70 vrouwen van over de wereld vliegen naar Sharm-El-Sheikh voor het spektakel. Ondanks de huidige situatie rondom corona is het de organisatie gelukt om op een veilige manier de verkiezing neer te zetten.

#useyourvoice
Wat Suzette uniek maakt, is waar zij voor staat. Tijdens haar deelname aan Miss Beauty of the Netherlandse heeft zij de campagne #useyourvoice opgezet. Hiermee wilt ze jongeren inspireren om voor zichzelf op te komen en hun stem te gebruiken. “Het gaat om opkomen voor de dingen waar jij in gelooft en voor de dingen die je graag veranderd zou willen zien. We kunnen het ons niet meer veroorloven om in stilte te leven, dus het is belangrijker dan ooit om je stem te gebruiken”, aldus Suzette. Met deze boodschap hoopt ze op het internationale podium van Miss Intercontinental ook wereldwijd jongeren te kunnen inspireren hiermee.

Voorbereiding internationale avontuur
Op zaterdag 28 augustus 2021 werd Suzette gekroond tot Miss Intercontinental Netherlands. Sindsdien is ze druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor haar internationale avontuur. In de eerste week na haar kroning had ze al twee fotoshoots en mocht ze, samen met de andere nationale winnaressen, persoonlijk de cheque overhandigen aan Linda de Mol. Alle finalisten haalden samen namelijk het fantastische bedrag op van ruim €100.000,00 voor de Linda.Foundation.

Verder heeft catwalkcoach Reggie Henriquez Suzette helemaal voorbereid door middel van catwalktrainingen en kreeg ze speechtraining van de Filipijnse Q&A coach John Sarmiento. Haar koffer is gepakt, de mooiste outfits en jurken zijn mee en ze is helemaal klaar voor haar avontuur. Wij zijn ervan overtuigd dat onze real life Cleopatra Nederland meer dan goed gaat vertegenwoordigen bij Miss Intercontinental. Op 12 november 2021 zal zij weer landen op Nederlandse bodem.

Volg haar reis via @suzettedr en @missintercontinentalnl op Instagram!