6 tips om je in te zetten voor de Linda Foundation!
18 februari 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Gelderland!
6 maart 2021
6 tips om je in te zetten voor de Linda Foundation!
18 februari 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Gelderland!
6 maart 2021

Succesvolle opnamedag finale Miss Beauty of Gelderland

De opnamedag voor de finale van Miss Beauty of Gelderland 2020-2021 zit erop! Op zaterdag 13 februari reden alle finalisten naar het mooie Limburg voor de opnames bij Studio Hellenbrand, die samen met Kevin Jeukens de productie verzorgt.

Vanwege het coronavirus en de maatregelen was het helaas niet mogelijk om een live finale in het theater te houden. Vandaar dat de organisatie heeft besloten om het mediaproductieteam in handen te nemen om een virtuele finale te organiseren. Tijdens de opnamedag op zaterdag 13 februari hebben de finalisten alle rondes succesvol doorlopen. Ondanks dat het opnames waren, waren de zenuwen zeker aanwezig! Maar ze hebben het er fantastisch vanaf gebracht. Het format voor de virtuele finale is hetzelfde als bij een live finale, namelijk de voorstelronde, bikinironde, galaronde en hashtagronde. Daarnaast worden er, naast de 3 hoofdtitels, ook een aantal extra titels uitgereikt tijdens de finale:

  • Miss Charity
  • Miss Popularity
  • Miss Hairlook Simone
  • Miss Photogenic
  • Miss Talent
  • Miss Media

Op zaterdag 13 maart 2021 wordt de finale live uitgezonden via Facebook. De show rerun volgt de volgende dag op Youtube.

Wie worden de nieuwe Miss Teen, Miss Beauty en Miss Intercontinental of Gelderland 2020-2021 en vertegenwoordigen de provincie Gelderland bij Miss Beauty of the Netherlands? Zaterdag 13 maart weten we het! Kijk jij ook mee om 19:30 uur? Tot dan!