Hoe bereid ik me voor op de finale?
6 februari 2021
Succesvolle opnamedag finale Miss Beauty of Gelderland
3 maart 2021
Hoe bereid ik me voor op de finale?
6 februari 2021
Succesvolle opnamedag finale Miss Beauty of Gelderland
3 maart 2021

6 tips om je in te zetten voor de Linda Foundation!

De LINDA.Foundation is het goede doel waar wij dit jaar weer geld voor inzamelen. Vorig jaar hebben wij €71.715,- opgehaald!! Nu is het aan jullie om hier weer overheen te gaan. Het is een prachtige organisatie die zich inzet voor de minderbedeelde gezinnen hier in Nederland.

Ieder jaar is het weer een succes, maar hoe haal je nou geld op voor de LINDA.Foundation? Er zijn verschillende manieren om geld op te halen! Bij deze een paar tips. We hebben natuurlijk met z’n allen één doel en dat is zoveel mogelijk geld ophalen.

1.      Organiseer een evenement
Een evenement organiseren is een leuke manier om geld op te halen. Nu is dat in deze tijd natuurlijk wel wat lastiger, maar toch kan je een evenement aanmaken waar mensen geld voor kunnen doneren. Bijvoorbeeld: leg een triathlon af  voor het goede doel en film dit hele proces. Mensen kunnen dan via bijvoorbeeld een Tikkie of jouw pagina geld overmaken!

2.      Benader bedrijven
Het is nooit verkeerd om bedrijven te benaderen om jou te helpen met geld inzamelen voor het goede doel. Leg goed uit waar het voor staat en wat er met het geld gedaan wordt. Veel mensen zijn namelijk bang dat het geld niet eerlijk verdeeld wordt. Als jij het bedrijf dan weer vernoemd op jouw social media hebben zij er ook weer iets aan!

3.      Een veiling/loterij in samenwerking met bedrijven
Je kan bedrijven benaderen om geld te doneren, maar je kan ook aan bedrijven vragen of zij producten willen sponsoren die jij dan kan veilen of verloten voor het goede doel.

4.      Workshop geven in iets wat jij goed kan (Zoom)
Heb jij nou iets waar jij ontzettend goed in bent of heel leuk vindt om te doen? Geef dan een online workshop hierover! Maak dit kenbaar op jouw social media en iedereen die wil deelnemen aan de workshop, maakt dan een bepaald bedrag over naar de foundation.

5.      Spelletjesavond organiseren
Wie houdt er nou niet van spelletjes?! Vooral in deze tijd. Er zijn zoveel manieren om nu alsnog een gezellige avond te hebben. Hier kan je Zoom goed voor gebruiken! Organiseer een online spelletjesavond waar mensen aan deel kunnen nemen. Bijvoorbeeld een bingoavond!

6.      Taart maken en verkopen
Het hoeft natuurlijk niet per se taart te zijn natuurlijk, maar we hebben allemaal genoeg tijd. Een goede en leuke manier om geld op te halen voor de Linda Foundation is door te bakken en koken! Zet een oproep op je insta en/of facebook/TikTok en wie weet krijg je aanvragen!

Zo zijn er nog veel meer manieren om geld op te halen, het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Gebruik je creativiteit en maak gebruik van jouw kwaliteiten!

Liefs, Nikki
Miss Beauty of the Netherlands 2019