Van Friesland naar Egypte
14 oktober 2021
Beautysalon SHine is de nieuwe hoofdsponsor van Miss Beauty of Drenthe
3 november 2021
Van Friesland naar Egypte
14 oktober 2021
Beautysalon SHine is de nieuwe hoofdsponsor van Miss Beauty of Drenthe
3 november 2021

Suzette van der Pol behaalt top 20 bij Miss Intercontinental

Op vrijdag 29 oktober heeft de Friese Suzette de top 20 behaald bij de internationale missverkiezing Miss Intercontinental! Na twee weken verbleven te hebben in het prachtige Sunrise Diamond Beach Resort in Sharm el Sheik, vond de grote finale plaats op een bijzondere locatie, namelijk een museum. Met Suzette’s plaatsing liet ze ruim 50 landen achter zich.

Nadat Suzette de titel Miss Intercontinental Netherlands won afgelopen augustus, heeft zij erg hard gewerkt om internationaal een goede prestatie neer te zetten. Haar avontuur in Egypte stond in het teken van cultuur, vriendschap en trainingen. Zo heeft ze de mooiste locaties in Egypte bezocht, verschillende fotoshoots gehad en onder andere een quadsafari gedaan.

Verloop finale Miss Intercontinental
De finale bestond uit diverse rondes. Zo startten alle deelneemster met de National costume ronde, gevolgd door de galaronde. Daarna was de bekendmaking van de 5 continentale winnaars. Voor hen volgden nog een vragenronde om de hoofdwinnares te bepalen. Daar eindigde het avontuur voor Suzette. Miss Beauty of the Netherlands is onwijs trots op Suzette voor het in stand houden van de plaatsing bij Miss Intercontinental. Nederland wist zich namelijk voor het vierde jaar op rij te plaatsen in de top 20. Suzette geniet op dit moment nog na, samen met haar moeder in Egypte. Op vrijdag 12 november landt zij weer op Nederlandse bodem.

Uitslag Miss Intercontinental:
Winnaar: Philippines – Cindy Obenita
1st Runner up: Mexico – Paula Maceda
2nd Runner up: England – Romy Simpkins
3rd Runner up: Seychelles – Kelly-Mary Anette
4th Runner up: Canada – Kaitlyn Li
5th Runner up: Colombia – Maria Paula Castillo