Do’s en Don’t voor tijdens het traject! 
21 september 2020
Miss in de Corona tijd!
15 oktober 2020
Do’s en Don’t voor tijdens het traject! 
21 september 2020
Miss in de Corona tijd!
15 oktober 2020

Hoe ga je om met negatieve reacties? 

Iedereen maakt het mee, jammer maar helaas. Negatieve reacties. Negativiteit ontstaat v aak uit jaloezie. Wij gaan daar natuurlijk allemaal anders mee om. De een maakt het niks uit, maar de ander wel.

De verkiezing moet leuk zijn en leuk blijven, want het is heel bijzonder wat je meemaakt! Daarom wil ik in deze blog voorbeelden geven hoe ik om ben gegaan met negatieve reacties.

Allereerst stel ik voor om het niet te lezen! Wat niet weet, wat niet deert. Vaak als ik interviews terug ging lezen van mijzelf keek ik niet bij de reacties. Van familie en vrienden kreeg ik via privé berichten altijd leuke reacties en daar deed ik het dan mee. Op Facebook en Instagram geven mensen sneller hun mening, omdat ze het effect niet zien van wat he t met jou doet. Als ze geen gezicht voor zich hebben, typt het makkelijker en hebben zij niet door wat voor een gevoel dit bij jou geeft.

Dan ten tweede! Lees je de reacties wel en staat er een negatieve tussen? REAGEER ER DAN NIET OP!!! Deze mensen zijn vaak uit op een discussie en genieten er alleen maar meer van als jij reageert. Adviseer ook jouw vrienden en familie om niet op negatieve berichten te reageren. Dan weten ze namelijk dat je het bericht hebt gelezen en voelen zij zich weer goed, of trots op zichzelf. Reageer je niet, dan balen zij! Lekker laten balen dus.

Als derde, weet wie je vrienden zijn. Van vrienden en kennissen komt negativiteit vaak harder aan. Dit heb ik zelf ook meegemaakt. Op Facebook heb ik daarom ook mensen verwijderd als vriend en op Instagram ervoor gezorgd dat zij mij niet meer volgden. Als ze het niet leuk vinden, of niet willen zien, waarom moeten ze je dan nog volgen? Negativiteit toedeloe en positiviteit here I am! Echte vrienden en vriendinnen supporten je en alleen maar positiviteit met zich meebrengen.

Als vierde, krop het niet op! Praat met je beste vriendin, ouders, broers, zussen of je vriend erover. Zij vinden altijd manieren om jou weer op te peppen.

Als vijfde,  laat zien waar de verkiezing voor staat, wat jij allemaal leert en meemaakt. Veel mensen hebben een vooroordeel, maar als jij anderen kan laten zien dat het niet alleen maar om de beauty  gaat, maar om zoveel meer, begrijpen zij het misschien wel.

Last but not least: GELOOF IN JEZELF EN LAAT NIEMAND DAT VAN JOU AFNEMEN!!! Ga voor wat jij wil en wat jij wil bereiken. De negatieve mensen zijn jaloers. Nou maak ze nog jaloerser door, door te gaan met wat jij wil en wat jou gelukkig maakt! Het is jouw leven en jij moet er het beste van maken.