Interview Ella – Joy | Miss Teen of Noord Holland 2022
6 april 2022
Interview Roos | Miss Teen of Drenthe 2022
9 april 2022
Interview Ella – Joy | Miss Teen of Noord Holland 2022
6 april 2022
Interview Roos | Miss Teen of Drenthe 2022
9 april 2022

Interview Amber Tamara Rustenberg | Miss Beauty of Noord Holland 2022

Amber Tamara Rustenberg werd op zondag 6 maart gekroond tot de nieuwe Miss Beauty of Noord Holland 2022. Amber viel op door onder andere haar grote bos met haren en uitstraling op het podium. Wij stelden haar meteen een aantal vragen om Amber beter te leren kennen.

Amber, de nieuwe Miss Beauty of Noord Holland 2022, stel jezelf kort voor?
Hi lieve mensen, mijn naam is Amber Tamara Rustenberg. Sinds een jaartje woon ik in Huizen maar van oorsprong ben ik een nuchtere Twentse uit Almelo. In mijn dagelijkse leven kan je mij achter de schermen van TV vinden als redacteur bij Talpa.

Wat was jouw eerste reactie toen jij de titel won?
Huilen, huilen en had ik het al gezegd? Huilen. Echte tranen van geluk. Ik was zo onwijs aan het genieten van de hele avond dat ik geen tijd had voor zenuwen of om veel na te denken. Na het horen van mijn naam kwam in één keer de hele ontlading. Wat een eer om gekroond te worden!

Wat zou jij willen bereiken met jouw deelname aan Miss Beauty of the Netherlands?
Graag zou ik mensen bewust willen maken van de impact die wij mensen hebben zoals een grote impact op andere mensen en op onze aarde. Als een ieder bij zichzelf begint, kunnen we het leven samen nog een stuk mooier maken.

Waar wordt jij het meest blij van?
Er is niet veel nodig om mij blij te maken maar waar ik het meest blij van word, is toch wel een gezellige spelletjesavond met de mensen waar ik veel om geef.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Op mijn bucketlist staat vooral nog veel verre reizen maken en genieten van al het moois wat de wereld ons te bieden heeft.

Is er nog iets anders wat wij over jou moeten weten, een leuk feitje?
Je mag mij altijd wakker maken voor een frietje met mayo

Wij wensen Amber heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @ambertamaraa

Foto: Foto Willemsen