Interview Amber Tamara Rustenberg | Miss Beauty of Noord Holland 2022
6 april 2022
Interview Melisa Akbas | Miss Beauty of Drenthe 2022
9 april 2022
Interview Amber Tamara Rustenberg | Miss Beauty of Noord Holland 2022
6 april 2022
Interview Melisa Akbas | Miss Beauty of Drenthe 2022
9 april 2022

Interview Roos | Miss Teen of Drenthe 2022

Roos Flinkert werd op zaterdag 12 maart gekroond tot de nieuwe Miss Teen of Drenthe 2022 en nam daarmee het stokje over van Thaliya La Cruz. Roos steelde de show met haar prachtige blonde lokken. Wij stelden haar meteen een aantal vragen om haar beter te leren kennen.

Gefeliciteerd Roos, vertel eens wat over jezelf?
Ik ben Roos Flinkert, ik woon in Zuidwolde en ik zit nu op de Sprinthavo in mijn examenjaar. Daarnaast werk ik bij de jumbo en bij een horeca uitzendbureau!

Wat was jouw reactie toen jij de titel Miss Teen of Drenthe won?
Ik was zo in shock, ik had het echt totaal niet zien aankomen. Was natuurlijk super blij! Er waren veel familie/vrienden mee dus dat was heel fijn want die waren natuurlijk ook heel blij voor mij. Na de finale en afterparty in de Tamboer, ben ik nog naar de stad Hoogeveen gegaan met mijn vriendinnen, daar heb ik zoveel leuke reacties gekregen!

Wat wil je bereiken met het meedoen aan Miss Beauty of the Netherlands?
Om jezelf durven te laten zien, door het traject van Drenthe ben ik hier al veel verder meegekomen!

Waar wordt jij het meest blij van?
Andere mensen blij zien.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Als presentatrice op TV komen.

Is er nog iets anders wat wij over jou moeten weten?
Ik hou heel erg van een feestje en ik vind creatief bezig zijn ook heel leuk!

Wij wensen Roos heel veel succes bij Miss Teen of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @roosflinkert

Foto: Joris Brouwer Photography