Interview Merel Hendriksen | Miss Beauty of Gelderland 2022
6 maart 2022
Interview Joënne de Wit | Miss Beauty of Utrecht 2022
17 maart 2022
Interview Merel Hendriksen | Miss Beauty of Gelderland 2022
6 maart 2022
Interview Joënne de Wit | Miss Beauty of Utrecht 2022
17 maart 2022

NXXT officiële hoofdsponsor Miss Teen of the Netherlands

NXXT Rijscholen, de nr. 1 rijschool van Nederland, is komend jaar de officiële hoofdsponsor van Miss Teen of the Netherlands. Vorig jaar hadden we al een fantastische samenwerking met NXXT en gaven ze maar liefst 2 auto’s en 12 rijbewijzen weg.

Tijdens het landelijk gala van 2022 kiest NXXT ook een Miss NXXT. Zij zet zich komend jaar dan extra in voor deze geweldige organisatie. Daarnaast besteden alle provincies in het voortraject al aandacht aan de hoofdsponsor.

NXXT Rijscholen
Jan Catsburg is de oprichter en eigenaar van NXXT Rijscholen en FIRSST opleidingen. In 2009 heeft hij het bedrijf opgericht welke hij tot een succes heeft gemaakt. Zo werd NXXT Rijscholen uitgeroepen tot Beste Rijschool van Nederland door het RTL-programma De Beste van Nederland. NXXT is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs. Met hun meer dan 100+ rijscholen staat NXXT Rijscholen bekend als de grootste rijschool van Nederland en is er dus altijd een rijschool van NXXT bij jou in de buurt! Onze missen hebben natuurlijk vaak de leeftijd dat zij hun rijbewijs nog moeten gaan halen of net gehaald hebben en sluit qua doelgroep dan ook helemaal aan!

Haal nu je rijbewijs bij NXXT
Behoort tot jouw goede voornemens voor 2022 toevallig het halen van je rijbewijs? Plan NU een gratis rijles via www.nxxt.nl en vind een rijschool bij jou in de buurt! 🚘 Wij kijken uit naar weer een mooi jaar samen met NXXT en bedanken hen voor het vertrouwen in Miss Beauty of the Netherlands.