Interview Daniëlle Blaak | Miss Teen of Drenthe 2024
1 maart 2024
Interview Dana ten Have | Miss Teen of Gelderland 2024
4 maart 2024
Interview Daniëlle Blaak | Miss Teen of Drenthe 2024
1 maart 2024
Interview Dana ten Have | Miss Teen of Gelderland 2024
4 maart 2024

Interview Lisa Hulzebos | Miss Beauty of Drenthe 2024

Lisa Hulzebos is geen onbekende bij Miss Beauty, dit is namelijk de derde keer dat Lisa in een provinciale Miss Beauty finale staat. In 2023 werd zij zelfs gekroond tot Miss Media of Drenthe en 2nd runner-up Miss Beauty of Drenthe 2023. Dit jaar ging zij er met de hoofdprijs vandoor en mag zij zich Miss Beauty of Drenthe 2024 noemen! Wij stelden haar een aantal vragen om Lisa beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Lisa?
Ik ben Lisa Hulzebos, ik ben 20 jaar en woon in het mooie Drentse plaatsje Roden. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Paraveterinair en loop stage in een dierenkliniek. Dit vind ik erg leuk, zeker het werken met de dieren en hun ‘baasjes’. Als ik op deze manier mijn bijdrage kan leveren aan het dierenwelzijn, dan is mijn dag weer geslaagd. In mijn vrije tijd ben ik graag en veel bezig met Social Media, het maken en posten van content. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met dieren, waaronder onze drie honden en paardrijden. Ik ben daarnaast veel onderweg met de trein, omdat mijn vriend in Zeeland woont. Ik heb verschillende bijbaantjes gehad, ik heb in de zorg gewerkt met ouderen, bij een geitenhouderij geholpen met het lammeren en ik sta in de verskeuken van de supermarkt. En inmiddels is ook één van mijn hobby’s geworden om mij voor 100% in te zetten tijdens de Miss Beauty verkiezingen.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik wil in ieder geval blijven wie ik ben, nuchter en spontaan. Ik zou nog wel iets kunnen werken aan mijn zelfvertrouwen als ik bijv. een nare opmerking heb gekregen. Het loslaten van datgene wat is gezegd, is daar een onderdeel van. Ik wil tijdens dit traject mezelf nog beter leren kennen, maar vooral enorm gaan genieten van deze ontzettende bijzondere ervaring.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik wil graag aan iedereen laten weten dat je met een goede mindset écht verder kunt komen dan dat je zelf ooit had verwacht. Je hebt altijd een keuze hoe je omgaat met de eventuele tegenslagen. Dat is niet altijd makkelijk, maar waar een wil is, is een weg. Soms een weg met hobbels, gaten en bochten, maar de weg is er wel! Ik heb dat zelf meerdere keren ervaren, zo ook bij de voorbereiding van de Miss Beauty of Drenthe. Ik heb mijn focus gehouden op het winnen van de titel van Miss Beauty of Drenthe en volledig onverwachts, was deze titel ineens voor mij!

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik denk dat ik uniek ben doordat ik mezelf ben en mij niet anders voor doe omdat dat beter zou kunnen zijn, “what you see, is what you get”. Iedereen is mooi zoals hij of zij is en dat moet je volgens mij koesteren. En omdat je alleen maar jezelf hoeft te zijn, kost het ook geen extra moeite. Ik zal bij de verkiezingen dan ook mijn uiterste best doen om mezelf te blijven! Daarnaast heb ik een enorm doorzettingsvermogen, ik geef het niet zomaar op!

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
– Ik heb twee ‘kanten’, de glitter en glamour kant, met mijn haar tot in de puntjes gestyled en mijn make up perfect gedaan… De andere kant is ‘de Lisa’ met haar laarzen aan tot de enkels in de blubber, helpen bij het lammeren.
– Op 13 jarige leeftijd heb ik meegedaan aan een selectie bij het talentencentrum voor volleybal, helaas waren mijn skills niet toereikend, net als mijn lengte. Ik ben overigens altijd aan het volleyballen gebleven, zowel bij twee teams bij de club, als bij de volleybalacademie.
– De eerste keer dat ik werd gescout, lag ik voor langere tijd in het ziekenhuis en vielen mijn foto’s op Instagram op, doordat ik ook de minder leuke kanten van deze periode liet zien op social media.
– Bij was ‘drie keer is scheepsrecht’ van toepassing, omdat ik al twee keer eerder in een finale van Miss Beauty heb gestaan.

Wij wensen Lisa heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @lisahulzebos

Foto: Joris Brouwer Fotography