Interview Miss Teen of Noord-Holland 2020/2021 – Michelle Krijnen
21 januari 2021
Hoe bereid ik me voor op de finale?
6 februari 2021
Interview Miss Teen of Noord-Holland 2020/2021 – Michelle Krijnen
21 januari 2021
Hoe bereid ik me voor op de finale?
6 februari 2021

Interview met Miss Intercontinental of Utrecht 2020/2021 – Sanne Schmeink

Ze is geen onbekende in de missenwereld, want in 2017 won deze ambitieuze dame al de titel Miss Teen of Utrecht. Nu, een paar jaar later, wilde ze nogmaals het avontuur meemaken en werd een maand geleden gekroond tot Miss Intercontinental of Utrecht 2020/2021. Deze aan Grey’s Anatomy verslaafde voetbalster wilden wij natuurlijk wel even spreken!

Sanne, een aantal van ons kennen jou natuurlijk al, maar vertel eens wat over jezelf!
Hi! Mijn naam is Sanne, ik ben 22 jaar en ik woon in Zeist. Ik ben op dit moment werkzaam in de kinderopvang en doe dit met veel plezier.

Een maand geleden won je voor de tweede keer een titel bij Miss Beauty. Hoe was dat?
Toen ik het hoorde begon ik te juichen maar kon het eigenlijk nog niet geloven. Wat een gekke maar leuke manier om zo te winnen en fijn om dit meteen te kunnen delen met de mensen om mij heen die mij gesteund en gesupport hebben tijdens het traject. Ik ben enorm dankbaar dat ik (nogmaals) de kans krijg om Utrecht te vertegenwoordigen. Ik heb alles op alles gezet om het beste in mezelf naar boven te halen en dit te laten zien. Ik ben trots op mezelf dat het is gelukt.

Nou en of! Wij zijn ook trots op jou! Wat wil je deze keer met jouw deelname aan de verkiezing bereiken?
Ik wil graag mentale gezondheid problemen bespreekbaar maken onder jongeren. Het is een onderwerp waar niet veel over gesproken wordt en waar mensen gauw een mening over hebben terwijl ze geen idee hebben wat er speelt. Op social media voelt het soms alsof je alleen maar vrolijk mag zijn en de goede dingen mag delen. Het is net zo belangrijk om ook juist te delen wanneer het minder goed gaat. Zo krijg je mensen aan het praten. We hebben allemaal slechte en goede dagen en het wordt tijd dat dit normaal is om te delen. Ik probeer zo open mogelijk te zijn en hopelijk volgen anderen dit ook.

Dat is een heel erg mooi doel! En als laatste: waar vinden we jou in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, maar ik kan ook goed op mezelf zijn.  Als ik een dagje vrij heb geniet ik ervan om lekker de tijd voor mezelf te nemen. Een lekker ontbijtje, kop koffie, een warme douche, een maskertje en mijn favoriete serie. Daarnaast sport ik graag, maak ik tijd vrij voor mijn vriendinnen en ga ik erop uit om leuke dingen te doen.

Sanne, wij wensen jou heel veel succes en plezier bij Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je de reis van Sanne volgen? Hou dan haar Instagram in de gaten: @sanneschmeink

Foto: Ed Jachimowicz