Interview Miss Beauty of Noord-Holland 2020/2021 – Dilayla Kurt
20 januari 2021
Interview met Miss Intercontinental of Utrecht 2020/2021 – Sanne Schmeink
25 januari 2021
Interview Miss Beauty of Noord-Holland 2020/2021 – Dilayla Kurt
20 januari 2021
Interview met Miss Intercontinental of Utrecht 2020/2021 – Sanne Schmeink
25 januari 2021

Interview Miss Teen of Noord-Holland 2020/2021 – Michelle Krijnen

Haar internet liep nét vast vlak voor de bekendmaking van Miss Teen of Noord-Holland 2020/2021: dat kan gebeuren met een virtuele finale! Gelukkig kwam het allemaal goed en had Michelle Krijnen na een paar seconde door dat zij had gewonnen. Benieuwd naar alle ins en outs over deze mooie dame? Lees dan snel verder!

Vertel, je internet liep vast! Wat moet jij zenuwachtig geweest zijn!
Dat klopt inderdaad! Een minuut voordat de winnares bekend werd gemaakt, liep het internet plots vast en gebeurde alles een paar seconde erna. Toen door de jury de winnares bekend werd gemaakt hoorde ik niks en dacht ik dat het andere meisje gewonnen had. Maar na paar seconden hoorde ik opeens mijn naam. Dat maakte de shock nog groter!. Ik heb  zo hard geschreeuwd dat de hele straat het wel kon horen haha. Door de zenuwen kon ik niet meer stoppen met glimlachen en heb ik gesprongen en gedanst. Ik werd gebeld door vriendinnen en heb daarna met iedereen nog uren gepraat en geschreeuwd.

En nu op door naar Miss Teen of the Netherlands. Wat wil je bereiken met jouw deelname? 
Met het winnen van deze titel hoop ik mezelf verder te ontwikkelen. Ik ga hard werken om dromen realiteit te maken en de jonge vrouw te zijn die ik wil zijn, wellicht een voorbeeld. Als Miss wil ik andere meiden meegeven dat ze ontzettend mooi zijn en je als vrouw echt alles kan in het leven en je je niet tegen moet laten houden door andere mensen. Haal alles uit het leven en maak jouw dromen realiteit.

Waar vinden we jou als je niet met school of de missverkiezing bezig bent?
In mijn vrije tijd ben ik graag lekker op pad. Ik hou van Fashion en ben daar ook echt wel mee bezig. Ik shop daarom ook echt regelmatig totdat mijn voeten niet meer kunnen. Verder ben ik graag met vriendinnen en drink ik lekker wat of ga lunchen. Als ik thuis ben vind ik het ontspannend om te tekenen, koken en lekker wat series te kijken.

Wat maakt jou uniek als Miss Teen of Noord-Holland? 
Wat mij uniek maakt is mijn kijk in het leven. Ik ben levendig en dus ook een avontuurlijk persoon. Ik reis graag omdat ik veel wil ontdekken en nieuwe dingen wil leren. Ook ben ik creatief, eigenwijs.. en een luisterend oor. Het doet mij goed als ik iets voor iemand kan betekenen.
Daarnaast is de kleding ook wat mij uniek maakt omdat ik altijd probeer mijn eigen stijl te laten zien, en ook gelijk is wie Michelle is.

En last but not least: vertel eens een geheim die niet veel mensen over jou weten! 
Iets wat bijna niemand van mij weet, is dat ik van kleins af aan een grote actrice wilde worden.. Ook ben ik een ontzettende kletskous hihi.

 Nou, dat moet gezellig worden in het volgende traject! Wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Teen of the Netherlands!

Wil je de reis van Michelle volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram: @michellekrijn

Foto: LongJoy Photography