Interview Miss Intercontinental of Noord-Holland 2020/2021 – Solange Dekker
13 januari 2021
Interview Miss Beauty of Noord-Holland 2020/2021 – Dilayla Kurt
20 januari 2021
Interview Miss Intercontinental of Noord-Holland 2020/2021 – Solange Dekker
13 januari 2021
Interview Miss Beauty of Noord-Holland 2020/2021 – Dilayla Kurt
20 januari 2021

Interview Miss Teen of Utrecht 2020/2021 – Lotte van Mispelaar

Onze eerste finalist voor Miss Teen is of the Netherlands is bekend, en zij is Lotte Mispelaar: Miss Teen of Utrecht 2020/2021. Een prachtige jongedame met lange blonde lokken. Wij wilden natuurlijk heel graag meer over haar te weten komen.

Lotte, welkom bij Miss Teen of the Netherlands! Stel jezelf eens voor!
Ik ben Lotte van Mispelaar, ik ben 18 jaar oud. Ik woon Amersfoort, provincie Utrecht. Ik zit in mijn laatste jaar, op MBO Amersfoort en volg daar de sprint opleiding junior assistent accountant. Verder werk ik in het weekend in de Horeca bij een Crêperie als bediende.

Wat leuk zeg! En nu ook nog eens Miss Teen of Utrecht. Wat ging er door je heen toen je won?
Toen ik hoorde dat ik Miss Teen of Utrecht was geloofde ik het gewoon niet. Ik heb er natuurlijk negen maanden naartoe gewerkt, door geld in te zamelen en stemmen op te halen. Ik keek de finale met mijn familie en schoonfamilie. Toen de top 3 bekend werd gemaakt is mijn naam als laatste opgenoemd, terwijl ik de moed eigenlijk al had opgegeven. Nadat ik het een beetje had laten bezinken ben ik naar mijn zus gegaan die aan het werk was en het heel jammer vond dat ze er niet bij kon zijn. Het besef kwam 2 weken later toen ik de kroon en sjerp in ontvangst nam.

Is er iets dat wij nog niet over jou weten?
Ik dans al vanaf mijn derde. In 2017 ben ik met mijn team Nederlands kampioen, Europees kampioen en tweede van de wereld geworden! In 2019 zijn we weer Nederlands kampioen geworden en derde van Europa.

Wat gaaf zeg! Een echte doorzetter dus. Skills die goed van pas komen bij een missverkiezing. Wat wil je bereiken met jouw deelname? 
Met het winnen van deze titel, wil ik graag mezelf ontwikkelen en mijn onzekerheden aan de kant zetten. Ik hoop dat mij dit helpt om de stap van een meisje naar een vrouw te zetten. Ook wil ik graag mijn kernboodschap duidelijk overbrengen. Je moet natuurlijk eerst jezelf leren kennen voordat je kan worden wie je wilt zijn en dat je zelfontwikkeling nooit stopt. Ieder persoon heeft iets speciaals en ik wil jonge meiden laten zien dat als je echt in jezelf gelooft, alles mogelijk is.

Hele mooie woorden van een echte winnares. Als laatste: wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik zoveel mogelijk positiviteit wil uitstralen. Als jij andere helpt of aanmoedigt dan krijg je zelf ook die positiviteit terug op welke manier dan ook. Ik help graag met de kennis en ervaring die ik heb. Verder geef ik nooit op, als ik iets voor ogen heb ga er met de volle honderd procent voor. Wat mijn uiterlijk uniek maakt is mijn pony en mijn lange benen.

Lotte, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Teen of the Netherlands!

Wil je de reis van Lotte volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @lottevm_.

Fotograaf: Rances Verhoeff